Sail aan de Zijl

Merenwijkers krijgen een preview op Sail Leiden. Langs De Zijl op vrijdag 27 juli tussen 10.00 en 13.00 uur kunnen Merenwijkers tijdens een gezellige (gratis) buurtlunch de intocht van historische schepen al zien. Op de weide achter de basisschool Dukdalfschool en de dijk aan het Rozenpad (langs de Zijl) staan stoelen en tafels onder parasols. De organisatie ligt bij de wijkvereniging Merenwijk: info@wv-merenwijk.nl,  www.wv-merenwijk.nl . Op 27, 28 en 29 juli is Leiden drie dagen lang een groot, drijvend openluchtmuseum. Zo’n tweehonderd historische schepen zijn dan te bewonderen in het Havengebied rondom de Zijlpoort, Oude Rijn en Galgewater.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *