De ambtelijke molen houdt bouw Valkbrug op

De laatste weken ligt het werk aan de Valkbrug stil, geen bouwvakker te bekennen. En als je daar elke dag langs moet, wil je wel dat ze een beetje opschieten, toch!  Hoe sneller, hoe beter, want hoe korter de periode van verkeersoverlast. Is de aannemer failliet? Zijn de bouwvakkers met torenhoge looneisen opgestapt? Nee, het verkeersplan is nog niet klaar!

De gemeentevoorlichter: “De bouw van de Valkbrug is in een tweede fase beland. Elke fase heeft een eigen verkeersplan. Voor fase 2 is het verkeersplan nog niet goedgekeurd. Dus daarom lijkt er nu of er een “pauze” is. Het plan wordt zeer binnenkort goedgekeurd. De werkzaamheden worden daarna snel weer opgepakt. Dan kan de aangelegde, tijdelijke fiets- en voetgangersbrug in gebruik genomen worden”. We liggen nog op schema, we denken dat de geplande einddatum (eerste helft van 2019) gehaald wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *