Merenwijk buurtpicknick op zondag 14 juli

Wij organiseren op zondag 14 juli vanaf 16.00 uur (einde 21.00) organiseert de wijkvereniging Merenwijk Summer Zijl. Het is een buurtpicknick, dus graag zelf eten en drinken meenemen. Summer Zijl is een buurtfeest met muziek en wat snacks. Het feestterrein ligt tussen de Zijlwijkschool en de Zijl. Er is plaats voor 300 Merenwijkers  die gezelligheid zoeken. “Dat is het ongeveer aantal waar we op rekenen als het weer een beetje meezit”, zegt wijkvoorzitter Akke Timmermans. De weersverwachting ziet er op termijn bemoedigend uit. Merenwijkers, neem je eigen picknickmand mee, een kleedje of stoeltje(s) en vergeet vooral je goede humeur niet.

Het programma begint om 16.00 uur met een optreden van Old Rhine Jazz Band; 16.45 Viswijvenkoor; 17.30 Old Rhine Jazz Band; 18.15 Lignum; 19.00 Dansorkest Date 7-2-7; 20.30 Act of Munity. Er is een bescheiden Saladbar, je kunt pizza baken, barbecueën of zelfs iets lekkers klaar maken in de keukenhoek. En ja hoor, er komt een ijscokar langs. Circus Miloco is er, demonstraties en zelf proberen. Wethouder Martine Leewis houdt om 17.30 een feestpraatje voor haar buurtgenoten.

Het buurtfeest is voorbereid op de ontvangst van wat minder mobiele wijkgenoten, beschutte accommodatie is eventueel beschikbaar en voor hulp en bijstand staan vrijwilligers klaar

Het feest wordt mogelijk gemaakt door ruimhartige sponsors: de gemeente Leiden; Fonds 1818; WOZ fonds; RABO-bank, bijdragen van de winkeliersvereniging Kopermolen en Gamma. De wijkvereniging past indien nodig bij in de exploitatie. En niet te vergeten de welwillende medewerking van talloze vrijwilligers. En van die vrijwilligers, daar kan Summer Zijl maar niet genoeg van krijgen. Heb je nog nooit ijsco’s geschept, rondgelopen om een feestterrein ‘spik en span’ te houden of de accommodatie afgebroken ná een feest? Pak je kans, meld je aan bij info@wv-merenwijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *