Pop-up museum in de Kopermolen

Op 1 juni wordt een Pop-up museum in combinatie met de coffee shop Anne & Max geopend in het voormalige pand van Etos in de buitenring van het Merenwijk  winkelcentrum De Kopermolen. Vóór het pand een terras waarvan de keitjes al gelegd zijn. Jeroen Bakker kreeg de opdracht van ‘Van der Vorm Vastgoed’ het hoekpand op de horeca galerij in gereedheid te brengen. ‘Verleden heden en toekomst’ luidt het thema van de tentoonstelling. Bakker heeft de beschikking gekregen van foto’s, boeken, teksten en tekeningen. De entree wordt ingericht als café, restaurant en zodra spelbreker corona het toelaat. Voor Merenwijkers, met name zij van het eerste uur, zal de tentoonstelling een feest van herkenning zijn.  De Kopermolen dateert van midden jaren ’70 en gaat over enige tijd  (weer) op schop. Deze verbouwing van het winkelcentrum wordt betaald met de woningen op en rond de Kopermolen die Van der Vorm mag bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *