Buurtontmoetingsplek De Fruitjes geopend

“De eerste bijeenkomst in de nieuwe buurtontmoetingsplek van ‘De Fruitjes’ was een laaiend succes”, vertelt Sandra La Lau op de foto in ’t roze met zonnebril.  Sabdra is één van de voortrekkers van de groep Fruitbuurtbewoners die op 23 juni hun nieuw verworven ontmoetingsplek hebben ingewijd. Het speciaal voor deze gelegenheid gemaakte gebakje bij de koffie luidde een nieuw tijdperk in. Alle twintig aanwezigen regen een kraal aan de symbolische verbindingsketting met leuke suggesties en workshops in het verschiet, variërend van sumbadansen, tapashapjes maken en sjoelwedstrijden tot het organiseren van een rommelmarkt. Vanaf nu leren de Fruitbuurtbewoners die dat willen elkaar nog beter kennen. Iedere week op woensdagochtend van 10-12 uur en op vrijdagavond van 19-21 uur is iedereen van harte welkom in de buurtontmoetingsplek van De Fruitjes dat zich bevindt op het terrein van speeltuinvereniging Zuiderkwartier in de nabijgelegen Anjelierstaat nummer 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *