Wie wordt hét raadslid van 2021?

v.l.n.r. IJsbrand Olthof(D66), Antje Jordan (D66)  en Pieter Krol (ChristenUnie) genomineerden voor de titel Leids raadslid van het Jaar 2021. Een zevenkoppige jury, van lokale journalisten en voormalige raadsleden, maakten na zorgvuldig beraad deze keuze. Op 28 januari bij de (digitale) Nieuwjaarsbijeenkomst van D66 wordt bekend gemaakt wie van de drie dit jaar de wisselbokaal in ontvangst mag nemen. Wordt het IJsbrand die het vuur uit zijn sloffen liep voor horecasector die zo zwaar te lijden had onder corona? Wordt het superbrein Antje, die bij raadsvoorstellen college moet geven aan haar collega’s. Of de gewiekste éénpitter Pieter die met overleggen en verbinden veel politieke invloed heeft? En dan wordt ook nog de effie uitgereikt voor aanstormend talent. Welk raadslid viel dit jaar op, liet zich niet afbluffen en sprankelde in het debat?

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *