Foto tentoonstelling 100 jarigen in stadhuis

De 100ste verjaardag van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV) wordt gevierd met een fototentoonstelling van 100 jarigen. Vrijdag op de  14e dies viering van Leyden Academy werd  deze tentoonstelling ‘Een dag uit het leven van een 100- jarige’ feestelijk geopend.. Mevrouw Corrie Janson-van Haaster (101) uit Zoeterwoude werd prominent op de foto gezet door Helene Roelofs. Roelofs verbeelde het dagelijkse leven en bezigheden van mevrouw Janson. Mevrouw woont nog zelfstandig in een aanleunwoning en heeft een groot deel van de regie van haar leven in eigen handen. Ze doet haar financiële administratie op de computer, houdt contact met haar kinderen en kleinkinderen in het buitenland en tekent portretten. Fotograaf Roelofs legde dit vast in een drietal zwart wit foto’s. De tentoonstelling toont nog 10 oudere rolmodellen 10 fotografen, leden van de vereniging en is te zien tot en met 31 januari 2023 te zien in het stadhuis.f

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *