Wall of Fame Leiden Atletiek

Een hele muur van de clubkantine van Leiden Atletiek wordt in beslag genomen met toppers van toen én nu. Zaterdag werd de ‘Wall of Fame’ onthuld  door Kamiel Maasse  en Truus Hennipman. De foto’s aan de ere-muur kunnen gewisseld worden, want onze vereniging zit vol toptalenten die zeker een plek gaan veroveren, zie voorzitter Anton van Kempen. Kamiel Maase (1971) keek terug op zijn glanzende lange afstand loopcarrière waarvan hij de zilveren medaille op het Europees kampioenschap in 2001 zelf het hoogtepunt vond. Truus Hennipman (1943) vertelde over het eindeloos oefenen op de wissels en dat zij met de estafetteploeg op de olympische spelen in Mexico in 1968 een paar uur wereld recordhouder waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *