Drijvende IJsbaan terug van weggeweest

Voor de achtste keer ligt er weer de prachtige sfeervolle verlichte drijvende ijsbaan op de Nieuwe Rijn. Vanwege corona moesten de Leidenaren ’t in 2020 en ‘21 zonder doen. De organisatoren stelden weer een gevarieerd programma op en verwachten ook dit jaar weer zo’n 30.000 bezoekers. De komende weken evenementen voor jong en oud zoals op  17 december Keukensale Familieochtend; 18 december Santa Claus is Coming to Town; 20 december Winterbier Proeverij; 22 december Silent Disco; 24 december weer Santa Claus is Coming to Town en van dinsdag 3 januari t/m donderdag 5 januari 2023 wedstijden wie zich de snelste schaatser van Leiden mag noemen. Tenslotte op vrijdagochtend 6 januari Skating Blind. De drijvende ijsbaan is open van maandags t/m zondag  geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur. Op feestdagen gelden andere openingstijden. Op 8 januari 2023 om 17:00 uur sluit de baan. Voor 8,75 euro mag je de ijsbaan op een 10 rittenkaart kost € 70,=. De prijs is inclusief schaatsen en exclusief verplichte handschoenen Een toegangskaart is de gehele dag geldig. Voor toegangsprijzen en nadere programma gegevens: www.drijvendeijsbaanleiden.nl  Dank aan de sponsors en complimenten aan alle vrijwilligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *