Nieuwe bezorgauto voor Voedselbank Leiden e.o.

Met de schenking van een bezorgauto sponsort Praxis Megastore Leiderdorp de Voedselbank Leiden e.o. Jan Kroeze van Praxis overhandigde woensdag de autosleutels aan Frank Mittertreiner van de voedselbank.  De auto gaat bezorgdienst doen. Klanten van de voedselbank die niet in staat zijn zelf, of niemand binnen zijn netwerk heeft dat voor hen te doen, krijgen de boodschappen thuisbezorgd en hoeven niet naar bedrijvengebied De Waard te komen. De vorige auto was nog een krijgertje van de ‘Tafeltje Dekje’ en nodig aan vervanging toe.

Er wordt steeds vaker een beroep op de voedselbank gedaan. De voedselbank Leiden e.o. heeft momenteel 1.600 klanten afkomstig uit 600 gezinnen en daarvan wordt 10% thuisbezorgd. Fresh Food’ staat discreet op de zijkant van het autootje. De buren in de straat hoeven toch niet te weten, dat je een voedselbank klantje bent, is de overweging.

In het dankwoord van Mittertreiner blijkt Kroeze een zeer gewaardeerde donateur van de voedselbank te zijn met zijn jaarlijkse Kerstboom, spatschermen, parasol. etc. etc. Kroeze franchiser van de Praxis Megastore heeft zo wel wat weg te geven en bij de een organisaties als de voedselbank, die volledig werkt met vrijwilligers, komt het goed terecht.

2 gedachten over “Nieuwe bezorgauto voor Voedselbank Leiden e.o.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *