3 October FeestWijzer voor de pols

Als blijk van waardering voor zijn 20 jaar tomeloze inzet, boden Rens Heruer en Claas Griffioen vorige week het eerste exemplaar van het ‘eerste en enige Leidse 3 oktoberhorloge’ aan burgemeester Lenferink aan. Het is een kwaliteitshorloge met op de wijzerplaat alle tijden van de hoofdevenementen van de drie oktoberviering: het uur van de Reveille, Koraal, opening van de Kermis, de start van de Optocht enz. Het klokje is een samenwerkingsproject van Hereur en Griffioen. Op de wijzerplaat en op de achterkant staan details die met Leidens grootste feest te maken hebben, zoals de Leidse sleutels, het eerste couplet van het Leidse Volkslied en het jaartal 1574. Het geheel is uitgevoerd in Leidse kleuren met een rode leren band. Elk horloge heeft een bijzonder nummer en is verpakt in een doosje met toelichting.

“Wij zijn trots op deze FeestWijzer en blij met de enthousiaste reactie van burgemeester Lenferink. Hij gaat het horloge zeker dragen op het eerste drie oktoberfeest, dat hij als ‘gewone’ burger gaat meemaken. ‘En misschien ook wel op andere dagen’, zei hij, toen hij hoorde, dat het klokje ook loopt op andere dagen…

Het horloge FeestWijzer kost 31 euro en is – zo lang de voorraad strekt – te koop bij Boekhandel De Kler (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten), Bruna Beunk (5 meiplein), Drogisterij Boerhaave, Servicepunt-Rijdende Geus-Kraam 3 October Vereeniging, Griffioen Precious Presents, Drogisterij Bik, Omroep Sleutelstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *