Er was wat te vieren!

Voordat de renovatie van de Kopermolen echt kan beginnen, moest nog wel een handtekening gezet worden over stukjes grond die de gemeente overdraagt aan de eigenaar van het winkelcentrum Van der  Vorm Vastgoed. In het midden bouwwethouder Julius Terpstra en René Voortmeijer, commercieel directeur bij Van der Vorm. Naast hen op de foto vertegenwoordigers van de Merenwijk, gemeente en het vastgoedbedrijf. Met de ondertekening van de koopovereenkomst verwisselen een paar snippers grond voor het talut waarop de tiny houses gebouwd worden plus de parkeerplaats naast de oude Hema waar de woontoren verrijst van eigenaar. En de toestemming om in de grond graven voor een parkeergarage op deze plek, dat gaart ook niet zomaar, moest ook met een handtekening bekrachtigd worden. Begin volgend jaar start de bouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *