Een scheur in de muur van de stadhuishal

Is dat een scheur in een muur van de splinternieuwe stadhuishal? Een grote barst waar ‘t metaal van het stucwerk doorheen steekt! “Ja, hoor, leuk hé”, zegt kunstenares Linda Sebestikova. “Het duurde wel even voordat het stadsbestuur toegaf dat bij het ‘Huis van het Stad’ ook een oneffenheidje, barstjes en rafelrandjes past voor een objectief beeld van de stad, zegt ze. Sebestikova vindt dat de hal met al dat chique marmer en gelikt smetteloos wit stucwerk  niet volledig representatief is voor een stad. “Die is toch ook niet perfect”. Vraagt u rustig aan de beveiligingsbeambte bij de draaideur: “Waar is de scheur”, dat spaart u zoeken, want het stadsbestuur vond ’t allemaal wel goed, maar ’t hoefde ook weer niet op een al te prominente plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *